Officiële website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart

Volg ons op  Twitter  Facebook  Vimeo  

LIFT - het ledenmagazine

KNVvL-leden die aangesloten zijn bij de afdeling deltavliegen en schermvliegen ontvangen vier maal per jaar het blad Lift. Lift bevat artikelen over veiligheid, vlieglocaties, materiaal en alles wat maar voor een beginnende of gevorderde schermvlieger of deltapiloot interessant is. Lift is een prachtig full-colour blad, gemaakt door een vrijwillig maar professioneel team.

Heb je een editie gemist? Lift wordt ook digitaal gepubliceerd op http://issuu.com/KNVvL. De voorganger van Lift was het Delta Magazine, alleen voor de afdeling deltavliegen. In het archief vind je nog de oude uitgaven.

Jouw bijdrage is welkom

Lift is hét blad voor en door piloten. Schermvliegers en deltapiloten vullen het blad zelf. Heb je een nieuwtje gehoord, tip dan de redactie. Heb je ergens mooi gevlogen, of juist niet, heb je je ergens over verbaasd of wil je iets aan de kaak stellen? Kun je niet zo goed schrijven maar heb je wel hele mooie foto's? Laat het weten aan de redactie van LIFT! Om je op weg te helpen, heeft de redactie wat richtlijnen opgeschreven voor publicatie in Lift. Die vind je op de Lift-pagina van onze vliegende broeders bij de afdeling Schermvliegen

Fotowedstrijd

In elke editie van LIFT is er een fotowedstrijd. De mooiste foto wordt beloond met een leuk vliegatribuut, zoals een goede kwaliteit zonnebril. Heb je een toffe foto? Stuur hem in! En aangezien het een gecombineerd blad is met schermvliegen maken foto's waarop delta én scherm samen vliegen ook goede kans.

Adverteren

In LIFT is ook plek voor commerciële advertenties. Wil je als particulier wat verkopen, dan ben je beter af bij de Delta'tjes op deze site. Wil je als professional wat verkopen of de aandacht vestigen op een activiteit, dan kun je advertentieruimte reserveren. Neem voor afmetingen en kosten contact op met de redactie.

Deadlines aankomende edities

Lift verschijnt 4x per jaar. De deadlines voor de aankomende edities worden bijgehouden op de afdelingswebsite van Schermvliegen.

Deel dit artikel: Facebook Twitter

locaties meer info