Officiële website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart

Volg ons op  Twitter  Facebook  Vimeo  

Gemotoriseerd vliegen

De afdeling Gemotoriseerd Vliegen van de KNVvL zet zich actief in om recreatief vliegen met sportvliegtuigen, microlight aeroplanes (MLA’s) en gemotoriseerde schermvliegtuigen (paramotorvliegen) in Nederland mogelijk te blijven maken. Zij spant zich in voor een veilige en plezierige recreatieve gemotoriseerde luchtvaartsector, in de breedste zin van het woord.

De afdeling is hiertoe gesprekspartner van de overheid, neemt actief deel in werkgroepen en vertegenwoordigt daarbij de belangen haar leden. Zij doet dit ook internationaal, o.a. door samenwerking met buitenlandse zusterorganisaties, door zelf invloed uit te oefenen op de ontwikkeling van de Europese luchtvaartregelgeving, alsmede door lidmaatschap van Europe Air Sports en de European Microlight Federation

Naast belangenbehartiging voorziet de afdeling haar leden van noodzakelijke, nuttige en interessante informatie op alle gebieden van het recreatief gemotoriseerd vliegen. Deze informatievoorziening vindt plaats middels deze website en het afdelingsblad All Clear, maar ook via lezingen, workshops en diverse publicaties.

Deel dit artikel: Facebook Twitter

Lid wordenMeer info

Lid worden van de grootste organisatie van luchtsporten? Klik hier.

MagazinesLEES MEER

locaties meer info