Officiële website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart

Volg ons op  Twitter  Facebook  Vimeo  

Jubileumeditie van AKCD wordt interessantste editie

30 november 2016

Luchtvaartwetenschappen

De tiende editie van de Aviation Knowledge and Career Day vindt ook dit jaar plaats op de Hogeschool van Amsterdam. Het Leeuwenburg gebouw naast het Amstelstation is op 10 december het decor van een dag met een druk en afwisselend programma.

De AKCD is een jaarlijks terugkerend evenement waarop de Nederlandse en internationale luchtvaartbranche ruim podium krijgt om zich te presenteren. Het doel van de AKCD is het samenbrengen van de verschillende takken van luchtvaart, van commercieel tot militair en van professionals tot studenten.

Het programma van dit jaar bestaat onder andere uit sprekers van Boeing, LVNL, Defensie, KLM en vele anderen. Met als rode draad het thema ‘interfaces and connections in aviation’ worden er presentaties gegeven over uiteenlopende onderwerpen zoals Lelystad Airport, Security, Remote Towers, Maintenance, Human Factors, Airport Management en Drones.  Speciale gasten tijdens deze editie zijn onder andere Drew Magill (director marketing Boeing Europe), Michiel van Dorst (CEO van LVNL) en Michel Peters (CEO van NLR).

De ticketverkoop loopt net zoals voorgaande jaren via de website van de studievereniging Amsterdam Aviation Association. De tickets zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. 

Voor meer info en de tickets bezoek de svaaa.nl.

 

Bericht van de Studievereniging Amsterdam Aviation Association. 

Deel dit artikel: Facebook Twitter

Nieuws van derden

Regelmatig ontvangen wij (pers-)berichten van organisaties of personen; een selectie daarvan kun je hier lezen.
De KNVvL is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten en plaatst ze puur ter kennisgeving.

locaties meer info