Officiële website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart

Volg ons op  Twitter  Facebook  Vimeo  

KNVvL TO: eerste lesavond theorie Ballonvaren

27 september 2018

Ballonvaren

Op 26 september was het zover: de start van de theorielessen voor kandidaat- ballonvaarders. Er is gestart met het onderdeel Meteorologie. Negen cursisten volgden de les die gegeven werd door Guido Arts en René Zwarteveen. Guido verzorgde de algemene kennis en René zorgde voor de koppeling naar het ballonvaren. Het goed uitgeruste leslokaal bevindt zich bij de KNVvL in Woerden,  inmiddels vaste stek voor alle activiteiten van de KNVvL Trainingsorganisatie.  

De cursisten waren enthousiast en leergierig. Docent René: "het was een zeer waardevolle en informatieve avond die door de kandidaten goed werd ontvangen. Ook wij als docenten vonden het leuk om de kennis door te geven aan deze enthousiaste groep." 

Voor Meteorologie zullen er in principe 4 lesavonden zijn waarvan de laatste les in het teken staat van examentraining. Voor het onderdeel Human Performance start binnenkort tevens de training. Beide lesprogramma's sluiten aan op eerstvolgende examen. Deze vindt plaats op 15 november, ook bij de KNVvL in Woerden. Dan zullen we zien of de trainingen zijn vruchten hebben afgeworpen.

Deel dit artikel: Facebook Twitter

locaties meer info